tedx

17 november 2017 – TEDx Amsterdam

Elk jaar kiest het TEDxAmsterdam team een ​​thema voor het evenement. Het thema biedt het programma, creatieve en ervaringsteams een kader om op te bouwen. Het doel is om diverse sprekers bij elkaar te brengen en tegelijkertijd een gezamenlijke draad in het evenement te hebben: visuele, openings- en sluitingsacties, ervaringen in de foyer en tijdens het interactieve programma. Enkele vorige TEDxAmsterdam thema’s waren; New Power (2016), Grote Vragen (2015), Ergens In De Tijd (2014) en Verbonden Gevolgen (2013).

Het thema van TEDxAmsterdam 2017 is “One step Beyond” en heeft drie subthema’s die elk een eigen sessie op het evenement krijgen. Grote wetenschappelijke en technologische breakthroughs zijn de som van kleine ontdekkingen, die samenvallen en overwinningen die tot een ‘eureka’ moment leiden!. Beide stappen lijken individueel klein , maar samen zijn zij de stuwende kracht : ‘a sequence of steps beyond”. Een idee in beweging.

ONE STEP BEYOND : BEYOND NATURE. BEYOND INTELLIGENCE. BEYOND HUMAN.

Waarom dit thema voor 2017? Monique van Dusseldorp, Program Director: “One step beyond  combineert twee elementen die ons dicht bij ons zijn. Een stap is iets wat we allemaal kunnen nemen – we nodigen de afgevaardigden uit om deel te nemen aan veranderingen in de wereld en ideeën te geven over wat ze zelf kunnen doen. “Ze stelt:” Beyond is een open indicator van de enorme veranderingen die we voelen.

De drie subthema’s richten zich op de relatie die we hebben met de natuur, de intelligentie en de menselijke samenleving.
Kijk hier voor meer informatie .

TEDxAmsterdam is een initiatief van  Jim Stolze , Nederlandse auteur en internet denker, die spreker was in TED 2009. Hij kreeg het recht om TEDxAmsterdam te organiseren door de  TED organisatie.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *