25 januari 2018 – Impactvolle business route voor de sociaal ondernemer

“Hoe kan ik geld verdienen met mijn maatschappelijk initiatief?” “Hoe houd ik mijn missie en intentie van mijn toegevoegde waarde aan de maatschappij in tact, terwijl ik er wel een gezond businessmodel van maak?” “Hoe schaal ik het op?” “ “Hoe maak ik er een gezonde onderneming van, zonder de maatschappelijke impact uit het oog te verliezen?”

Een dagdeel training EN een coaching sessie die je op elk gewenst moment kan afnemen. Om jouw business model te toetsen en jouw vragen te stellen. Samen sparren voor het vervolg.

Na de training heb je een duidelijk business model en  routekaart met alle kansen waar je aan kan werken.
De kenmerken en succesfactoren van sociaal ondernemerschap heb je helder in beeld. Je onderneemt met meer vertrouwen en je hebt overzicht. Het levert inzicht in de balans sociaal-business, je kunt de balans maken tussen het zakelijke en sociale aspect en ziet dat dat prima samen gaat.
Je versterkt het ondernemende, zonder de intentie en het sociale aspect te vergeten. Je vergroot zo tevens de impact  en de duurzaamheid van jouw onderneming.

Datum: 25 januari 2018
Tijd: 13.00 – 17.00
Locatie: centrale locatie in Amsterdam,
goed bereikbaar met openbaar vervoer
Prijs voor deelname: € 165 (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief coachingsessie op gewenst tijdstip na de training.

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.