relayrace

De gastblog-estafette gaat door!

De gastblog estafette is inmiddels aan de vierde deelnemer toe. Zoals in een estafette schrijft elke deelnemer over het aangereikte thema van zijn of haar voorganger en geeft daarna het stokje door, door de volgende een thema of vraag aan te reiken. Vaak een vraag of thema wat hen boeit en geheel op eigen wijze in te vullen en of te interpreteren. Persoonlijk en zakelijk, vaak een kijkje in de ziel van de ondernemer. Herkenbaar voor velen van ons. Je kunt nog alle kanten op, al heb je wel een richtlijn.

 Eelste Abels startte: ‘Het ideeënmens’

Eelste trapte de estafette af met ‘Het ideeënmens’ en gunde ons daarmee een kijkje in haar wereld van onmogelijkheden, die ook weer mogelijk zijn.

Op alles kan ik wel een creatieve oplossing bedenken. Ik heb overal een visie op die net anders is dan waar de meeste mensen aan hadden gedacht.

Tamara de Graaf volgde: ‘Profileren vanuit passie’

Eelste gaf aan te willen lezen over ‘onderscheidend profileren’. Hoe zet jij jezelf in de markt, hoe zorg jij ervoor dat je tussen alle anderen opvalt, dat jouw klant jou vindt? Tamara de Graaf pikte deze vraag op en schreef in haar blog over haar passie.

Als sociaal ondernemer is het naar mijn inziens belangrijk om continue reflectief te zijn naar de omgeving. Zelf geniet ik hier enorm van.

Vervolgens reikte Tamara de volgende gastblogger de vraag aan: Hoe vind jij een balans tussen zakelijke en sociale keuzes binnen jouw onderneming en activiteiten?

En Fiene pakte haar vraag op: ‘Sociale Zaken!’

Fiene benaderde het thema geheel op haar eigen wijze en schreef in Sociale Zaken! hoe zij zich het afgelopen jaar opnieuw oriënteerde in welke bijdrage zij wil en en kan leveren aan de wereld.

In Sociale Zaken komt mijn ervaring in het sociale domein als ondernemer, samen, met mijn doe-kracht.

En hoe kan het ook anders als je haar een beetje kent en haar blog leest, dat zij een thema aanreikte dat haar boeit en waarbij ze nieuwsgierig is naar de verhalen van anderen: 
Hoe ziet een voedende samenwerking eruit voor jou, waar je vleugels van krijgt?!

En Carla pakte haar vraag op: “samenwerking waar ik vleugels van krijg”

Zij beschrijft haar diverse verbindingen en hoe ze elkaar voeden in haar blog

Dat is absoluut een voedende samenwerking want we werken in elkaars verlengde. We zijn stimulerend en inspirerend voor elkaar.

En ook zij sluit weer af met een vraag voor de volgende. Ben jij benieuwd? Lees dan haar verhaal en wie weet raak je geinspireerd om de volgende te zijn!

Mail mij via info@evenaarenpartners.net als jij de volgende bent in de blog-estafette. Verheug me er nu al op!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *