23 februari 2018 – Mijn financieringsmix

Innovatieve financieringsvormen voor organisaties met een maatschappelijke relevantie.

“Is crowdfunding een goede manier om ons initiatief te financieren?” “Wat verwacht een impact investeerder van mij?  “Welke financieringsvorm past het beste bij mijn situatie?” ” Hoe bepaal ik welke vorm van financiering passend is en hoe manage ik de diverse verwachtingen van de verschillende investeerders?” “Het ondersteuningsfonds trekt een deeel van zijn onderstening in, hoe kunnen we nu verder gaan ?”

Je bent sociaal ondernemer en hebt startkapitaal nodig, of je bent al wat jaren onderweg en je wilt je business uitbreiden, jouw diensten of produkten verder ontwikkelen en  jouw impact  vergroten, en hebt groeikapitaal nodig. Naast het (spaar) geld dat je op de bank hebt staan en de opgebouwde buffer  is aanvullende financiering nodig.
Ook organisaties met een maatschappelijke relevantie kampen met deze uitdagingen en dienen hun financieringsvormen te herzien.
Je kunt daarvoor een lening afsluiten bij de bank, maar er zijn ook alternatieve financieringsvormen mogelijk. Naast crowdfunding en financing,  friendfunding/friendraising zijn er innovatie ondersteunende investeringsfondsen en impact investeerders. Tegenwoordig zijn er ook veel hybride vormen van financiering mogelijk , waarin verschillende financieringsvormen worden gecombineerd. Zeker op sociaal ondernemend vlak.

Datum: 23 februari 2018
Tijd: 13.00 – 17.00
Locatie: centrale locatie in Amsterdam,
goed bereikbaar met openbaar vervoer
Prijs voor deelname: € 85 (excl. BTW) per deelnemer

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.