9 & 23 maart 2018 – DIY Social Impact meten

versie 2Je wilt jouw impact meten, zodat je verantwoording kunt afleggen aan financiers, investeerders en donateurs. Je wil weten of de stappen die je zet wel het gewenste effect hebben of je wil richtlijnen hebben hoe te communiceren met jouw diverse stakeholders.
Waar begin je ? Er zijn zoveel methodieken, instrumenten en processen, je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Waar doe je goed aan, welke proces en methodiek past bij jouw organisatie?
Na afloop van deze training heb jij voldoende kennis over het belang van een effectmeting/impactmeting. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je zo’n meting kan opzetten.
Je gaat tijdens de training actief aan de slag met de opgedane kennis en bruikbare methodes, toegepast op jouw eigen organisatie.

Het proces werd uitgelegd aan de hand van 8 bouwblokken – waarin de “waarom” en de “wat/wie” vragen veel aandacht hebben gekregen.- Deelnemer Diane

Tussen de twee trainingsdagen  krijg je opdrachten mee om verder uit te werken.
Alle ins en outs en ook de processen en methodiek kun je zo adequaat mogelijk inzetten voor het uitvoeren van de impactmeting.

Datum: 9 (dagdeel van 13.00 – 17.00) & 23 maart 2018 (gehele dag)
Tijd: 13.00 – 17.00 & 10.00 – 18.00 (incl. lunch )
Locatie: centrale locatie in Amsterdam,
goed bereikbaar met openbaar vervoer
Prijs voor deelname: € 240,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief lunch op de tweede dag

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.