Workshops & trainingen

In de trainingen en workshops van Evenaar & Partners maak je jouw dromen en doelen concreet, zodat je ze ook werkelijkheid ziet worden. Waar nodig, ga je aanscherpen of aanpassen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt, die gestoeld zijn op gedegen kennis en ervaring vanuit het werkveld, aangevuld met de kennis en ontwikkelingen van nu.

Evenaar & Partners verzorgt workshops en trainingen op de volgende gebieden:

  • (Social) impact meten
  • (Sociaal) ondernemerschap op diverse aspecten, informerend, lerend, interacterend
  • Nieuwe business modellen

Sommige trainingen en workshops zijn in samenwerking ontwikkeld. Helder en duidelijk, altijd afgestemd op de aanwezige deelnemers en hun kennis en vaardigheidsniveau. De interactie tussen de deelnemers – het met elkaar uitwisselen, kennis en ervaringen delen en verbinden – is een belangrijk onderdeel.

Ik geniet er iedere workshop of training weer van om de nieuwsgierigheid bij deelnemers aan te wakkeren, om buiten de geijkte kaders te denken. Waardoor jij meerdere kansen en mogelijkheden ziet, en daar doelgericht naar gaat handelen. Met als resultaat: meer impact.

Meer weten over een workshop of training?

Agenda

De volgende trainingen worden binnenkort gegeven:

Mijn sociale onderneming

Kom met jouw idee of plan naar de training en je krijgt concrete handvatten hoe dit alles op een ondernemende(r) manier op- of voort te zetten. Geschikt voor o.a. sociaal ondernemers, projecten die sociaal ondernemend(er) willen worden en de publieke sector.

Meten van social impact

Ben jij je aan het oriënteren of wil je een start maken met het meten van impact? De workshops en trainingen zijn geschikt voor organisaties, ondernemingen of projecten met een maatschappelijke relevantie, zoals NGO’s, non-profits en sociaal ondernemers.

Sociale waarde in een businessmodel

Als sociaal ondernemer kom je vaak tijd tekort om je initiatief (project, idee, sociaal onderneming) te vatten in een businessmodel. Tijdens deze training ga je daarmee aan de slag, in een zeer interactieve setting. De training is geschikt voor sociaal ondernemers en andere organisaties met een maatschappelijke relevantie.

Ervaringen van deelnemers

“De interactieve uitwisseling met andere deelnemers door de oefeningen was waardevol”

“Ik  ben meer mogelijkheden gaan zien voor partnerships.”

“Mijn pitch is zeker verbeterd. Het past meer bij mij en het werkt ook beter naar anderen.”

Meet impact niet om het meten, maar om wat het brengt”. Dat is pas #impact! Inspirerende workshop

Tamara van SO What projectenwerksessie Impact meten

Een intensieve en rijke training over het meten van impact. Verhelderende werkvormen waardoor je als deelnemer scherp wordt gesteld. Mijn vraagstelling werd concreter gedurende de training en werd aangevuld met nieuwe inzichten.

Marcel van Leonardo motiveertwerksessie Impact meten