24 december 2022-3 januari 2023 zijn we er even niet

Het was een boeiend jaar, 2022.  Interessant genoeg om van te leren, inspirerend genoeg om te delen. Druk genoeg om tijd te nemen voor een pauze.

Die tijd is nodig om straks, in dat spiksplinternieuwe jaar , fris en fruitig aan de start te verschijnen. Ons verheugend op de dingen die komen gaan en ons opmakend voor een jaar waar we nog meer zullen staan voor waar we voor gaan. Om die keuzes te kunnen maken, die daarmee gepaard gaan, is rust nodig. Tijd voor reflectie.

Rommelen in het huis, de dagen van onszelf laten zijn, zonder dat we iets moeten. Doorbrengen met dierbaren waar we net iets te weinig tijd voor hadden de afgelopen tijd. Genieten van schrijven, muziek luisteren, wandelen in de natuur. Lekker koken en anderen laten genieten terwijl we zelf ons laven aan de mooie uitwisselingen.

Soms is het moeilijk uit te schakelen. Omdat we doen wat we waardevol vinden, het een deel van ons is. Toch sluiten we voor even de deuren, nadat we de laatste afrondingen hebben gedaan. Want met losse eindjes lukt het niet het jaar echt los te laten.

En dan is er even niets. Heerlijk.

Wij wensen iedereen fijne dagen, hoe, met wie en wat je ook doet. Geniet ervan!