28 januari 2020 – Inspiratiedag MET IMPACT

Ben jij die  ‘sociaal investeerder’ die met kennis en netwerk een positieve impact in de samenleving wil?

Je ondersteunt organisaties of projecten die dit mogelijk maken. Je bent een branche vereniging, financier, fonds, gemeente of ondersteuner, die met energie, tijd, geld of kennis maatschappelijke projecten vooruit wil helpen.

Wil jij inzichten en kennis delen en inspiratie opdoen over het bewust inzetten van mogelijkheden en middelen voor maatschappelijke verandering?

+++ Wat is de impact van je werk?
+++ Hoe kan je als sociaal investeerder impactgericht werken en evalueren?

+++ Hoe kan je sociale organisaties optimaal steunen en zo zelf meer impact hebben?

In een grootschalig actie-onderzoek zochten we , onder de bezielende leiding van de Sociale Innovatie Fabriek naar antwoorden. Samen met tien sociaal investeerders en een groep consultants investeerden (pun intented) we tijd en expertise om hun impact na te gaan.

Hun ervaringen en inzichten willen we met je delen, om een beweging van sociaal investeerders ‘met impact’ te laten groeien. Mensen die, net als jij, een passie hebben voor positieve verandering. Die hun middelen en energie bewust inzetten. Investeren met impact wil zeggen dat je in dialoog gaat met de organisaties en projecten, realistische evaluaties maakt, communiceert met impact en je werk kan bijsturen. Hoe je dat doet?

Dat leer je op de Inspiratiedag met impact.
Op deze dagen delen we inzichten, praktijkverhalen en hands-on praktijkkaders. Ook wordt het E-book gelanceerd; de hands-on gids voor sociale investeerders. Details van het programma op 28 januari en aanmelden kan hier.

Op 28 januari 2020 kan je aanschuiven in Leuven en voor de Hollanders die dat niet past is er op 4 maart 2020 een nieuwe kans in Amsterdam. Zelfde insteek , iets ander programma, dat nog volgt.

Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met Marguerite.

Datum: 28 januari 2020 van 9.30 uur tot 18 uur
Tijd: 9.30 – 18.00
Locatie: Cera, Muntstraat 1, 3000 Leuven 

Prijs voor deelname: € 90€ (incl BTW) per persoon, inclusief lunch.

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.