4 maart 2020 – ‘Inspiratiedag MET IMPACT

Ben jij die  ‘sociaal investeerder’ die met kennis en netwerk een positieve impact in de samenleving wil?

Je ondersteunt organisaties of projecten die dit mogelijk maken. Je bent een publieke of private  financier, fonds, gemeente of adviesorganisatie, die met energie, tijd, geld of kennis maatschappelijke projecten vooruit wil helpen.

Wil jij inzichten en kennis delen en inspiratie opdoen over het bewust inzetten van mogelijkheden en middelen voor maatschappelijke verandering?

+++ Wat is de impact van je werk?
+++ Hoe kan je als sociaal investeerder impactgericht werken en evalueren?

+++ Hoe kan je sociale organisaties optimaal steunen en zo zelf meer impact hebben?

In een grootschalig actie-onderzoek zochten we , onder de bezielende leiding van de Sociale Innovatie Fabriek naar antwoorden. Samen met tien sociaal investeerders en een groep consultants investeerden (pun intented) we tijd en expertise om hun impact na te gaan.

Hun ervaringen en inzichten willen we met je delen, om een beweging van sociaal investeerders ‘met impact’ te laten groeien. Mensen die, net als jij, een passie hebben voor positieve verandering. Die hun middelen en energie bewust inzetten. Investeren met impact wil zeggen dat je in dialoog gaat met de organisaties en projecten, realistische evaluaties maakt, communiceert met impact en je werk kan bijsturen. Hoe je dat doet?

Dat gaan we samen ontdekken en in diverse break out sessies neem je handvatten, inzichten, geleerde lessen en inspiratie mee.
Over hoe impactgericht te investeren, hoe jouw investeringsstratgie impactvoller te maken en hoe deze aan te tonen, te vergroten en te communiceren.

Het programma komt binnenkort on line

.
Wil je meer informatie , een uitnodiging ontvangen of direct jouw plaatsje reserveren? Stuur Marguerite een mail en ik stuur je de details toe.

Wellicht zie ik je daar!

Datum: 4 maart 2020 
Tijd: 10.00 uur tot 17 uur
Locatie: Amsterdam – details volgen

Prijs voor deelname: € 90 (excl. BTW) per persoon, inclusief lunch

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.