Een zomers tempo van 25 juli-16 augustus

Terwijl de temperatuur oploopt telt menigeen de dagen af. Even weg voor een zomerse break.
Vertragen om straks weer te kunnen versnellen, tijd voor dierbaren en momenten van ontspanning.
Ook wij doen mee aan de vertraging. Sluiten af en toe gedurende de maand augustus de deuren en lopen verder een zomers tempo.
Nemen eindeloos de tijd om te verdwalen, te dwalen in onze gedachten en onbekende plekken. Met de zon op ons gezicht.

Enkele voorzetjes nemen we in de zomer en werken samen met collegae en organisaties aan de volgende stappen. Dat is fijn en we nemen er de tijd voor. Ruimte heb je nodig voor nieuwe creatie en die is er gedurende deze zomermaanden. Er zijn minder afspraken dus we kunnen experimenteren met nieuwe aanpakken, gedegen opzetten ontwikkelen om straks na de zomer mooie stappen te kunnen zetten.

We kijken ernaar uit. En als het echt te warm is en we zijn toe aan een verkoelende duik, dan vind je ons bordje met “we zijn even zwemmen” op onze deur.

Dus vanaf maandag 25 juli tot en met 16 augustus draaien wij ons eigen tempo. Enkel bepaald door de afspraken die we al gemaakt hebben en waar we naar uit kijken. Ontwikkelen en experimenteren waar we zin in hebben.

We wensen iedereen een fijne mooie zwoele en zinderende zomer, hoe en waar en met wie je die dan ook doorbrengt. Heb het goed.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *