Binnenkort alle nieuwe evenementen, trainingen en andersoortige belangrijke data

De agenda lijkt leeg terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt aan die noodzakelijke transities richting een duurzame , gezonde en inclusieve samenleving.
Dus houd de agenda in de gaten voor trainingen, evenementen, presentaties en kick offs die de moeite waard zijn!

Zo starten we in de zomer met een Masterclass “warm hart” in Augustus. Warm wellicht door de zomerse temperaturen, een warm hart door het maken van Impact. Ook in deze Masterclass krijg je de fijne kneepjes van het impactgericht werken onder de knie. Exacte data, inhoud en inspirerende zonnige locatie volgen.

Ook gaan we verder in de zomer om na de zomer de transities in de zorg en onderwijs een impactvol duwtje in de rug te geven. Zoals de start van Het Restaurant van de Toekomst: anders leren, persoonlijk ontwikkelen en komen tot een andere relatie met voedsel op basisscholen. Daarover later zeker meer!

En kunnen we verder aan de eindrapportages van diverse projecten waarvan we de impact samen met de organisaties hebben aangetoond. Dan zie je pas echt welk effect dat heeft, niet enkel hun aanpak van bijvoorbeeld vroegtijdige schoolverlating, verminderen van depressies of verbeteren van de gezondheidssituatie van diverse doelgroepen. Ook door het proces van impact meten samen te doorlopen is de aanpak aangescherpt, partnerschappen versterkt en tussentijds zelfs hun impact al vergroot. Impact gericht werken is vanaf nu standaard geworden in hun aanpak, voor over dit al niet z was natuurlijk. Toch zijn ze blij met de handvatten die ze hebben gekregen om dit zelfstandig, haalbaar en passend te blijven monitoren en hun aanpak te blijven aanscherpen!
Dat is dan onze impact, altijd fijn een steentje te kunnen bijdragen!

Aanmelden training, workshop of sessie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.