“Uitgestelde “Masterclass

Wij maken de wereld mooier, hoe kunnen we dat meten? Wij hebben veel verschillende stakeholders die allemaal verschillende dingen willen; hoe geef ik hen de juiste prioriteit? Men zegt dat wat gemeten kan worden waarde heeft, maar hoe meet ik een nieuwe vaardigheid, toegang tot arbeid, of vermindering van eenzaamheid?
Ik wil graag aantonen dat wat we doen maatschappelijke waarde heeft en dat omzetten in een financiering.

Je wilt jouw impact weten (en meten)  zodat je verantwoording kunt afleggen aan financiers, investeerders en donateurs. Je wil weten of de stappen die je zet wel het gewenste effect hebben of je wil richtlijnen hebben hoe te communiceren met jouw diverse stakeholders. Dus het gaat verder dan meten alleen en wij noemen dat Impact gericht werken.
Waar begin je ? Bij de basis. Want als jij die goed in kaart brengt welke  stappen  jij zet om impact te maken en hoe jij bijdraagt aan het oplossen van een probleem dan ben je al impact gerichter bezig en gaat het aantonen , communiceren en rapporteren van jouw impact makkelijker.

Het meten van impact is vaak  niet eenvoudig, al kan je met een goede voorbereiding een heel eind komen. Met deze training wordt impact meten praktisch, betaalbaar en haalbaar. Uiteraard vergt het wel een inspanning van tijd en menskracht.

Onze aanpak, opgebouwd uit onderzoek tesamen met onze ervaring en kennis van impact evaluatie, biedt je ,  in samenwerking met de  begeleiding die je direct in de praktijk kan toepassen.
De training is inzetbaar voor sociaal ondernemers, maatschappelijke relevante organisaties , gemeenten en NGO’s.

 

 

Tijdens deze Masterclass doorlopen we ons 9 stappenplan en staan stil bij diverse onderdelen. Daarmee leg je de basis voor jouw impact evaluatie en impact gericht werken voor de toekomst.

Onderbouwd en direct toepasbaar in de praktijk.

Dus wil jij, samen met een samenwerkende partner of een andere Impact ondernemer die je dit ook gunt gezien zijn of haar impactvolle werk, geef je dan nu samen op. Uiteraard kan je ook enkel jezelf opgeven en een Masterclass `ìn de wacht `zetten, voor iemand die deze Masterclass ook gewoon goed kan gebruiken.

De eenvoudigste en meest originele manier om je kennis en ervaring  te delen en impact te vergroten!

Neem voor meer informatie contact met mij op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *