Coaching & advies

Een ervaren sociaal ondernemende businesscoach die naar je luistert en met je meekijkt, helpt je sneller en effectiever naar de volgende fase in je onderneming. Je weet welke stappen je kunt gaan zetten, zodat je vol vertrouwen en relaxed gaat ondernemen.

Meer informatie over coaching of advies?

Startende ondernemers

In de startfase van je onderneming komt er veel op je af. Ik sta naast je om jouw missie aan te scherpen, handvatten mee te geven en de juiste prioriteiten te stellen. Jouw unieke waarden staan voorop en je start vol vertrouwen als ondernemer met impact.

Gevestigde ondernemers

Als je keuzes moet maken op operationeel, tactisch of strategisch niveau is het prettig om te sparren met een mede-ondernemer en professional. Voor een luisterend oor, kritische noot of deskundig advies, om de beoogde resultaten te behalen.

Sociaal ondernemers

Het is wel degelijk mogelijk om een gezond businessmodel te maken, zonder jouw principes te verkwanselen. Ik ga graag het gesprek met je aan over de noodzaak van resultaatgerichtheid in relatie tot jouw idealen. Met een gezonde balans tussen realisme en idealisme.

Ervaringen van ondernemers

Marguerite heeft mij kunnen helpen om, door concrete vragen te stellen, een focus aan te brengen in mijn eindeloze gedachten

Voorziet  je op het juiste moment van de benodigde inhoudelijke kennis en sluit in haar coaching naadloos aan op jou als persoon.

Marguerite onderscheidt zich van andere coaches. Je leert van haar geen trucs, maar juist om in je eigen kracht te staan. Verder heel kundig op gebied van ondernemen en marketing.

Zowel personal of als zakelijke coach ben je bij Marguerite Evenaar aan het juiste adres.