Nederland gaat lokaal! -Ecosysteem voor transformatie, duurzame groei en ontwikkeling

Sinds enig tijd werk ik samen met een groep van systeemdenkers. Vanuit diverse achtergronden, disciplines en lagen delen wij de missie van een gezonde samenleving, een duurzame leefomgeving en een vitale economie. De urgentie , dat er nieuwe werkvormen en andere organisatiestructuren nodig zijn om gezond, duurzaam en vitaal te worden, is voor ons allen voelbaar.

Als een olievlek verspreid deze manier van denken en handelen zich uit. Visionairs, praktijkplekken die het al doen en uitdragen, systeemdenkers en strategen bundelen zich onder de noemer van Nederland Gaat Lokaal.

Nederland gaat Lokaal brengt nieuwe perspectieven, praktijkkennis, lokale innovaties, oplossingen, concepten, werk-werk-werk en financiële middelen in de bloedbaan van de Nederlandse economie en samenleving, zodat 17,5 miljoen Nederlanders zelf en samen kunnen werken aan local sustainablility goals. In samenwerking met organisaties, bedrijven, overheden.

Dat is een mooie bedoeling , een krachtige missie en een gedragen visie.

Stap voor stap een stukje verder. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de governance en de impactvolle financiële kant.
De toekomst is nu!

Doe mee!  Er ligt een berg werk , er zijn veel handen en er is ergens veel geld. Hoe gaan we dit organiseren?!  Het dijt uit, ben jij erbij?.
Nieuwsgierig? Volg ons via Linkedin: Nederland gaat Lokaal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *