Presentaties & lezingen

Naast de tools, projecten, workshops en trainingen die ik vanuit Evenaar&Partners ontwikkel, geef ik ook graag een andere kijk op ondernemerschap en ontwikkelingen in de maatschappij via lezingen, presentaties en proefsessies.

Wil je Marguerite Evenaar boeken voor presentatie, lezing of proefsessie?

Presentaties

Bewustwording over impactmeting, sociaal ondernemerschap en/of voedsel(verspilling): vanuit kennis en ervaring inspireer ik je tijdens een presentatie graag op een van deze thema’s, bij een congres of ander evenement.

Lezingen

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, deel ik graag tijdens een lezing. Over thema’s die mij uitdagen en bezig houden en deze met een publiek te “onderzoeken”. De lezingen verschillen al naar gelang het thema en het publiek.

Proefsessies

Zoals je proeft van eten, zo kan je ook proeven van de verschillende ingrediënten van sociaal ondernemerschap. Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen en Ontspannen zijn de centrale steekwoorden tijdens de proefsessies.
Mocht je op een andere creatieve wijze mensen willen inspireren en elkaar ontmoeten vanuit een gezamenlijk thema, neem dan contact op.