Zomer Expeditie 2024 – Samen voor Impact!

Een inspirerend en innovatief zomerprogramma ontworpen voor professionals en studenten die de toekomst willen vormgeven door middel van maatschappelijke impact. Tijdens deze expeditie nemen deelnemers deel aan een reeks dynamische workshops, interactieve sessies en praktische projecten die gericht zijn op het begrijpen, evalueren, borgen en maximaliseren van impact in diverse sectoren en belangrijker nog in samenwerking met diverse sectoren!

Creatief: Door middel van hands-on activiteiten en creatieve samenwerking, ontdekken deelnemers nieuwe manieren om impactvolle oplossingen gezamenlijk te ontwikkelen en te implementeren. Kunstzinnige expressie en innovatieve denktanks staan centraal om nieuwe perspectieven te openen.

Toekomstgericht: We focussen ons op duurzame en vooruitstrevende methoden die bijdragen aan een andere manieren van organiseren, de oplossing van complexe maatschappelijke problemen en daarbij aan een “betere” wereld. Deelnemers leren hoe ze positieve verandering kunnen stimuleren en hun innovatieve ideeën kunnen vertalen naar concrete acties die blijvende effecten hebben.

Professioneel: Onder begeleiding van ervaren experts uit het veld krijgen deelnemers de tools en kennis aangereikt om hun impact te vergroten. Door middel van netwerkgelegenheden en praktijkgerichte leerervaringen, bereiden we de deelnemers voor om als leiders en veranderaars binnen en buiten hun organisaties en gemeenschappen op te treden.

“Zomer Expeditie: Samen voor Impact”  biedt een unieke kans om in een inspirerende setting te leren over maatschappelijke impact en duurzame verandering. Door een combinatie van creativiteit, toekomstgerichtheid en professionaliteit, bereidt deze expeditie deelnemers voor om effectief bij te dragen aan een positieve transformatie in hun eigen werkveld en daarbuiten.

Meer details en mogelijkheid tot opgeven volgen !
Kan je niet wachten en wil je meer informatie, mail dan voor meer informatie onder vermelding van Zomer Expeditie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *