Blogs Marguerite Evenaar

Zomer Expeditie 2024 – Samen voor Impact!

/
Een inspirerend en innovatief zomerprogramma ontworpen voor professionals en studenten die de toekomst willen vormgeven door middel van maatschappelijke impact. Tijdens deze expeditie nemen deelnemers deel aan een reeks dynamische workshops, interactieve sessies en praktische projecten die gericht zijn op het begrijpen, evalueren, borgen en maximaliseren van impact in diverse sectoren en belangrijker nog in samenwerking met diverse sectoren!

Onzichtbaar zichtbaar zijn

/
Profilerend, pedant, arrogant, relevant? Zichtbaarheid blijft…

Impact gericht werken is meer dan een aanbod of programma!

/
Sinds de start van het impact onderzoek en de ontwikkeling van…

Meer dan meubels herschikken

/
De dagen van 2022 tikken weg. Sneller dan het licht en ook sneller…

Omarm de circulaire, sociale en duurzame economie met kerst

/
Mocht jij of jouw organisatie iemand willen verrassen in de decembermaand…

Waardevolle inzichten

/
Wanneer leraren de schoolgemeenschappen van hun oorspronkelijke…

Gastblogs

Gastblog Irene Vogel – Bijzonder gewoon

/
Is er een taboe in de samenleving waar jij je hard voor maakt om het uit de taboesfeer te halen? Ik mag het stokje overnemen van Carla Pleijers in deze unieke blog-estafette! Toen ik haar blog las voelde ik meteen de behoefte om ook iets te schrijven, maar omdat ik zo iets nog nooit heb gedaan, aarzelde ik.

Gastblog Carla Pleijers – Samenwerking waar ik vleugels van krijg

/
In deze blog estafette heb ik het stokje gekregen van Fiene van Loock met de vraag ’Hoe ziet een voedende samenwerking er voor jou uit, waar je vleugels van krijgt?’ De mogelijkheid die Marguerite Evenaar aan gastbloggers in deze estafette op haar site biedt, zie ik al als een voedende

Gastblog Fiene van Loock – Sociale Zaken!

/
Na 14 intensieve jaren van een overvolle agenda in sociaal ondernemen, vele maatjesprojecten, Social Powerhouse, diverse trainingen en dialoogsessies, én zorgen voor mijn gezin heb ik mij Inmiddels ben ik heel wat wandelkilometers verder, waarin stilstaan en verdiepend onderzoek samen met collega’s centraal stonden.