Carla Pleijers – Samenwerking waar ik vleugels van krijg

Een gastblog in de estafette waar ik naar uit keek. Fiene had ons immers achtergelaten met een prachtig thema: wat is voor jou een voedende samenwerking en waar krijg je vleugels van? Een actueel onderwerp in deze tijd; aansprekend en inspirerend.
De eerste gastblogger die zich daar aan waagt is Carla en zij legt zelf in de intro uit wat haar aansprak. Wij hebben trouwens een voedende samenwerking, letterljk en figuurlijk, besef ik, aangezien ik wel eens kook op een van de Mazzaze weekenden 🙂
Veel leesplezier en wellicht krijg jij er vleugels van! 

Samenwerking waar ik vleugels van krijg

In deze blog estafette heb ik het stokje gekregen van Fiene van Loock met de vraag ’Hoe ziet een voedende samenwerking er voor jou uit, waar je vleugels van krijgt?’
De mogelijkheid die Marguerite Evenaar aan gastbloggers in deze estafette op haar site biedt, zie ik al als een voedende samenwerking. Ze geeft anderen uit haar netwerk de kans om zich te profileren. Zelf genereert ze zo meer lezers op haar site. Alle schrijvers lezen de andere blogs want je wilt toch weten aan welke estafette je meedoet. Daarmee lees je drijfveren of overpeinzingen van andere zelfstandigen. Ik geniet van deze inkijkjes in iemands werk en leven.

Het podium van VakantieAnders

Met Mazzaze werk ik nauw samen met VakantieAnders. Dat is absoluut een voedende samenwerking want we werken in elkaars verlengde. We zijn stimulerend en inspirerend voor elkaar. Met Mazzaze geef ik veel massage workshops bij VakantieAnders en omgekeerd krijg ik daar het podium om mezelf met mijn bedrijf te presenteren. Heel uitdagend, uitnodigend en zeker ook heel vruchtbaar want gasten van VA komen regelmatig naar de Mazzaze massage weekenden en/of opleiding.
Omdat er ook veel andere workshopgevers zijn ontstaan er veel nieuwe ideeën om verder te ontwikkelen en soms ook meteen in een workshop vorm gieten. Daar heb ik bijvoorbeeld de unieke ‘godinnenavonden’ ontwikkelt en elke zomer weer zijn dat prachtige workshops waarin vrouwen veel meemaken. Het vervolg op deze avonden is in de maak.

De Mazzaze familie

Een andere voedende samenwerking is die met mijn eigen Mazzaze netwerk. Die heb ik enkele jaren geleden opgezet toen de eerste gediplomeerde Mazzaze masseurs er waren. Iedereen die nu de gehele opleiding positief heeft afgerond kan aan sluiten bij dit netwerk waarin we elkaar stimuleren in massage ontwikkelingen. In de vorm van supervisie, bij/na scholing en daardwerkelijk massages uitwisselen. Een heel belangrijk aspect van dit netwerk is de verbinding met elkaar, we noemen het ook wel eens de Mazzaze familie.

Dynamische initiatieven

Er zijn verschillende samenwerkingslijnen ontstaan. Bijvoorbeeld het Mazzaze team van 4 vrouwen die samen  naar de verwendag van Revief is gegaan. Om daar massages te geven aan de lotgenoten,  die zich bij deze organisatie van belangenbehartiging voor mensen met ervaring van seksueel misbruik in het verleden, aansluiten.
Een ander voorbeeld is een inspiratiefestival waar we met een team van 3 vrouwen korte massages aan de bezoekers hebben gegeven. En we gaan ook wel eens met een delegatie naar een beurs om Mazzaze te promoten. Voor Mazzaze is het het heel fijn om samen te gaan, we werken zo aan onze bekendheid. Voor de masseurs zelf is het fijn om weer een dag te kunnen masseren zonder enige voorwerk van klantenwerving. Het is absoluut een samenwerking waar wij allemaal vleugels van krijgen. En weer een ander voorbeeld is de HotStone masage training die ik samen met iemand anders uit het Mazzaze netwerk 2x per jaar geef. Hij wil graag op deze manier actief zijn bij en samen werken met mij. Er zijn elke keer weer nieuwe  ideeën en initiatieven, het is een dynamisch geheel.

Jubileumfeest met vleugels

Bij het 10 jarig bestaan van Mazzaze in mei 2017 heb ik een boek met verhalen over de massage ervaringen geschreven. Dat het veel meer is dan af en toe een uurtje ontspanning op een tafel.
Mijn boek  ‘Massage Aanraken en geraakt worden’ is ook te vinden bij Evenaar & Partners. Op het jubileumfeest hebben we voorafgaand aan de boekpresentatie dè ‘Massage-Inn’ gegeven.  8 x 4 massage gegeven aan gasten om het Mazzaze feest te vieren.
Met elkaar, en ook in samenwerking met VakantieAnders hebben we allemaal vleugels gekregen op dit unieke fantastische jubileum.

En vanuit deze gevleugelde blog reikt Carla het stokje aan de volgende gastblogger. Een thema dat haar boeit en waarbij ze nieuwsgierig is naar de verhalen van anderen:

Is er een taboe in onze samenleving waar jij je in je werk hard voor maakt om het uit de taboesfeer te halen?

Ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Boeit jou dat ook?  Mail mij via info@evenaarenpartners.net als jij de volgende bent in de blog-estafette. Verheug me nu al op het volgende verhaal.

Over Carla Pleijers

Als eigenaresse van Mazzaze  biedt zij een grote verscheidenheid aan ontspannings en wellness massages.
Zoals zij het zo mooi zegt: “Massage is aanraken en geraakt worden. Aanraking is een primaire
levensbehoefte.”
Ook kun je bij Mazzaze de opleiding tot Mazzaze masseur volgen.
Wil jij meer weten over de massage weekenden of opleiding lees hier dan verder.

Mazzaze opleiding

Mazzaze weekenden

De laatste opmerking en 48 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *