De gastblog-estafette – wie neemt het stokje over?

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Een nieuwe reeks gastblogs is opgestart. Een estafette deze keer, waarin deelnemers schrijven over en elkaar een thema aanreiken, te beschrijven vanuit hun eigen referentiekader. Persoonlijk en zakelijk, vaak een kijkje in de ziel van de ondernemer. Herkenbaar voor velen van ons.
In de estafette reikt elke gastblogger een thema aan voor het volgende gastblog. Je kunt nog alle kanten op, al heb je wel een richtlijn.

Eelste Abels: ‘Het ideeënmens’

Eelste trapte de estafette af met ‘Het ideeënmens’ en gunde ons daarmee een kijkje in haar wereld van onmogelijkheden, die ook weer mogelijk zijn.

Op alles kan ik wel een creatieve oplossing bedenken. Ik heb overal een visie op die net anders is dan waar de meeste mensen aan hadden gedacht.

Tamara de Graaf: ‘Profileren vanuit passie’

Eelste gaf aan te willen lezen over ‘onderscheidend profileren’. Hoe zet jij jezelf in de markt, hoe zorg jij ervoor dat je tussen alle anderen opvalt, dat jouw klant jou vindt? Tamara de Graaf pikte deze vraag op en schreef in haar blog over haar passie.

Als sociaal ondernemer is het naar mijn inziens belangrijk om continue reflectief te zijn naar de omgeving. Zelf geniet ik hier enorm van.

Pak jij het estafettestokje over van Tamara?

Tamara reikt de volgende gastblogger de vraag aan: Hoe vind jij een balans tussen zakelijke en sociale keuzes binnen jouw onderneming en activiteiten?
Mail mij via info@evenaarenpartners.net als jij volgende bent in de blog-estafette. Verheug me nu al op het volgende verhaal.