Draag jij de Foodiebag een warm hart toe ?!

Zoals jullie wellicht weten heeft de Foodiebag de Karel de Vos Innovatieprijs gewonnen en zo verscheen de Foodiebag in diverse media, zoals kranten , radio en ook televisie. Zelfs op het journaal was er aandacht voor de Foodiebag !

Meer media artikelen en informatie over de Foodiebag kan je vinden op de site van VerdraaidGoed!

We zijn uiteraard erg blij met deze erkenning en de aandacht die er nu is voor het thema voedselverspilling in de horeca. We hopen van harte dat het aantal restaurants dat de Foodiebag gebruikt en aanbiedt snel zal toenemen en dat het vragen om een Foodiebag de gewoonste zaak van de wereld wordt.

Vind je het leuk hier een handje bij te helpen? Dat kan!
Hier enkele mogelijkheden:

1) Media aandacht is natuurlijk altijd welkom. Ben je schrijver van bijvoorbeeld een blog of nieuwsbrief, of ben je journalist? Denk er dan eens over om een stuk over de Foodiebag te schrijven. Ook als je contacten hebt bij een tijdschrift, krant, tv zender etc, stuur deze informatie dan gerust door. Ook kan je op onze facebook pagina meer informatie vinden over de Foodiebag die je kunt liken, delen, doorsturen etc. Hoe meer horeca ondernemers over de Foodiebag horen, hoe beter het is.

2) Als consument kan je de Foodiebag ook aanbevelen bij restaurants. Dit kan via de website van Ik Kom In Actie. Daar staat een brief klaar die je zelf in een email kan kopiëren en sturen naar restaurants waarvan jij denkt dat ze wel een Foodiebag kunnen gebruiken.

3) Op dit moment zoeken we naar een sponsor die zijn naam wil verbinden aan de Foodiebag. Met geld van deze sponsor willen we een aantal Foodiebags produceren die we ter promotie weg kunnen geven aan restaurants. Deze promotie Foodiebags kunnen uiteraard worden voorzien van een opdruk van de sponsor. Weet je een mogelijk geïnteresseerde partij, tip ons dan of stuur deze informatie door.

4) Er zijn vast nog veel meer manieren om het thema Voedselverspilling onder de aandacht te brengen. Er belandt jaarlijks 51 miljoen kilo voedsel via de horeca in de prullenbak. Erg zonde! Er zijn veel horeca ondernemers die willen helpen deze enorme hoeveelheid te verkleinen. Een Foodiebag kan daar bij helpen. Dan moeten ze echter wel afweten van het bestaan. Als je dus nog ideeën hebt om de bekendheid te vergroten, neem dan contact met ons of met Verdraaidgoed op. Dat waarderen we enorm !

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *