Sociale waarde is serieuze waarde! Een korte impressie…

Voor diegene die het is ontgaan, afgelopen woensdag 4 februari vond het symposium Social Value is Serious Value plaats in Utrecht.

De energie van de dag en de aanwezigen bewezen maar weer eens dat de titel niet zomaar was gekozen. Naast het hoge bezoek, een programma dat klonk als een klok waren de gedrevenheid en de actieve bijdragen vanuit hart&hoofd door alle aanwezigen de elementen voor het succes van deze dag. En wat heet dan succes?

Daar heeft iedereen zijn eigen beeld en idee over en dat is maar goed ook. Eensluidend waren wel de berichten die daarna op gang kwamen en die waren positief gestemd, vol vertrouwen voor de toekomst, gevoed door het voor, door en met elkaar gevoel. Ook klonk het “nu doorpakken” luid door!

De impressie van de dag laat ik graag aan anderen over, die dat zoveel beter kunnen. Hieronder een aantal van de bijdragen die je mijns inziens niet mag missen, of je er nu wel of niet bij aanwezig was.

De storify van Niels Schuddeboom geeft het mooi weer  en Damaris schreef een blog met daarin haar speech van die ochtend. Zomaar een tweetal sfeerbeelden. Geniet ervan!

Dit zijn de stappen en ik word er blij van. Waren de denkbeelden en het vertrouwen dat het anders kan en ook zelfs moet nog niet zo gek. Nu moet er niets vind ik altijd dus dan is het mooi om te zien dat het willen van een steeds grotere groep groeiende is en de sense of urgency voelbaar. Niet zo zeer vanuit angst als wel vanuit een daadkrachtige beweging die voorwaarts gaat. Niet meer enkel voorbehouden aan een elite of als een soort van ideaal of hobby bezien. Het is Serious Value!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *