Alleen deze week nog reserveren voor TEDActive @ SOON

Op 17 april vind er in Utrecht weer een TEDxUU plaats, met dit keer als thema “Creating a Social World”. Dat wordt een dag vol inspiratie, want er komen sprekers als Patch Adams (Gesundheit Institute), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolony) en Fred Beekers (Artsen zonder Grenzen). Deze inschrijving is inmiddels al gesloten.

Voor iedereen die naast de speeches ook nog zelf aan de slag wil, organiseert SOON samen met TEDxUU een partner-event: Get TEDActive @ SOON! Op dit evenement kan je alle TEDxUU speeches live zien, maar ga je ook aan de slag in workshops van o.a. Stichting Move, Evenaar & Partners, Humana en SETUP. Je leert onder andere hoe je aan de slag kunt in je eigen wijk, of hoe je je dromen in een concreet plan omzet. Dit alles in de mooie locatie van De Alchemist, waar je sociale ondernemers dagelijks aan het werk kan zien!

Dus, ben je geïnteresseerd in een leuke dag vol leerzame lezingen en workshops? Bekijk het volledige programma hier! en geef je snel opvia www.TEDxUtrechtUniversity.com . Kies dan voor de optie TEDxUtrechtUniversityACTIVE

Wellicht tot dan !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *