Coöperatieve Cafe uitgesteld naar 10 mei aanstaande !

Gezien de interesse die echter niet geheel synchroon loopt met de agenda’s is er besloten het Coöperatieve Cafe uit te stellen tot mei. Dat geeft meer mensen de kans om hierbij aanwezig te zijn.

Op 10 mei is het WorldCafe even omgedoopt in Coöperatieve Cafe en is de avond gewijd aan deze vorm van ondernemen.
Naast de ronde tafel discussies en uitwisselingen zijn er ook een aantal experts op dit gebied aanwezig.

* Zo zal een  “Coöperatie – expert ”  ingaan op  hoe je de waarden van een Coöperatie ook in stand kan houden als deze gaat groeien. Hoe houd je dan ook een levendige en actieve Coöperatie ?

* Robin Slakhorst van Symbid over de combinatie van crowdfunding en de coöperatie; een mooie mix van een nieuwe vorm van financieren binnen een sinds lange tijd bestaande rechtsvorm.

Daarnaast zullen er uitwisselingen plaats vinden rond het thema of Coöperaties daadwerkelijk zon substantiele bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit naar aanleiding van het motto vanuit de Verenigde Naties in dit Internationale Jaar van de Coöperatie .

De World Cafes duren ca drie uur en beginnen om 18.00; elke keer op een andere locatie. De kosten om deel te nemen bedragen 35  euro excl. BTW.
De locatie is in Amsterdam en wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Heb jij interesse deze avond bij te wonen, mail dan naar  info@evenaarenpartners.net.  o.v.v.  Coöperatieve Cafe en je ontvangt dan alle informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *