De volgende stap…

Zoals eerder aangegeven is de site van Evenaar & Partners nog steeds volop in beweging. Na het zetten van de eerste stappen en de omzetting naar WordPress was de exercitie nog zeker niet afgerond. Door deze verbetering  vielen er steeds meer dingen op die beter konden ofwel moderner. Het was tijd voor Evenaar & Partners om de site niet alleen “van achteren” in een modern jasje te steken, maar dit ook zichtbaar te maken voor de bezoekers.

Het is net als soms in een huis als je iets verbetert dat je andere zaken ook weer gaan opvallen. Je besluit bijvoorbeeld een likje verf aan die ene plank in de keuken te geven en voordat je het weet heb je de gehele keuken opnieuw geschilderd en ook de keukenkastjes maar  vernieuwd. Zo ook hier.
Het was even worstelen met de bestaande look & feel en ook even wennen aan de modernere “snufjes” als tags, disqus, rssfeeds buttons en dergelijke. Ben ik dan toch van een oudere generatie of meer digibeet dan gedacht ?!

Op dit moment ben ik zeer verguld met de vernieuwde website van Evenaar & Partners en dank Erik voor het meedenken en meewerken aan dit nieuwe uiterlijk. Ook dank ik hem voor de meest kritische vragen waardoor er nu ook nog een aantal wijzigingen zullen plaats vinden op inhoudelijk gebied qua tekst en beeld.
Finetunen noemen we dat.

Het is dus nog even werk voordat de site weer helemaal naar volle tevredenheid gevuld is en volledig naar wens functioneert. De tijd schrijdt voort en met de vernieuwde inzichten en voortgang van de huidige projecten blijft de site in beweging. De site groeit gewoon met ons mee !

Geef jouw reactie op deze website

Nu kunnen wij van alles denken en verwachten van deze vernieuwing. Benieuwder zijn we echter naar wat jij, de bezoeker en aandachtige lezer, ervan vindt . Geef jouw feedback en wij horen je.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *