Investeerders op een rijtje- ook de social impact investeerders

Bij welke investeerder moet je aankloppen voor durfkapitaal? En welke geldschieter helpt je daarbij specifiek met social impact-investeringen? Bekijk onderstaand schema en je leert het direct.

Al wordt er in Nederland minder enthousiast met flappen gestrooid dan in de Verenigde Staten, ons kikkerlandje telt toch behoorlijk veel investeerders voor zijn geringe omvang. Maar waar moet je zijn voor welk type investeerder? Om je een urenlange zoektocht langs de krochten van Google te besparen, besloten ze bij Thorofinance (wie kent ze niet?) alle Nederlandse geldschieters van betekenis in één overzichtelijke infographic te voegen.

De investeerders staan er per branche en grootte opgedeeld. De grootste groep bestaat uit VC’s, maar ook op regionaal niveau bestaan er veel geldschieters in Nederland. Een belangrijke sector voor durfkapitaal is de gezondheids- en medtechbranche. High-tech is dan weer een branche waar slechts één geldschieter zich uitsluitend op richt. Afijn, check hieronder het aanbod aan kapitaalverschaffers en begin aan je jacht op groeigeld!

Kijk voor meer informatie in Sprout

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *