Mazzaze : zorg, zacht en zalig.

In deze blog van Carla Pleijers aandacht voor een heerlijk massageweekend.

In de massage weekenden van Mazzaze ben je bewust en vol aandacht een heel weekend bezig met massages. Genieten van de massages en een heerlijke balans van aanraken en aangeraakt worden en van het contact met de ander.

Massage als een zachte manier om te kunnen ontspannen.

Massage is aanraken. Aanraken is een levensbehoefte net zoals eten en drinken. De huid, het grootste orgaan van de mens heeft aanraking nodig, denk maar aan de baby die je zachtjes wiegt of de arm om je heen als je graag troost wil.
Massage zet processen in werking die voor een fijn gevoel zorgen. Massage zorgt ook voor een betere doorbloeding en verdieping van je ademhaling. Massage is een prachtige manier om contact te maken met jezelf èn de ander.

De massage weekenden van Mazzaze zijn intens en warm. In het weekend maak je jezelf even los van de drukte van alledag, neem je een adempauze om tot jezelf te komen

Naast de massages is er ook veel aandacht voor ontmoetingen van jezelf en anderen. Dat kan zijn door dans, meditatie, gesprekken of een wandeling.
We vertoeven in een mooie accommodatie , met gezonde maaltijden en een persoonlijke sfeer en aandacht.
Het weekend is voor vrouwen en mannen. Een veilige sfeer waarin je alleen of samen kunt komen. Ervaring is niet nodig! Mag wel.

Er zit een opbouw in de weekenden, waarbij je een enkele keer , meerdere keren of alle weekenden kunt meedoen. Er zit elke keer voldoende uitdaging in.
Het eerstvolgende weekend is van 11-13 november aanstaande, kijk voor de thema’s en alle details op www.mazzaze.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *