MyWorld draagt bij aan Our World

Al sinds een tijdje geef ik training in het kader van MyWorld Training.

My Worldtraining is een trainingen cyclus speciaal ontwikkeld voor die projecten en of initiatieven die een betrokkenheid hebben bij de wereld, hetzij als ontwikkelingsproject of als sociale onderneming, in ontwikkelingslanden en ook in Nederland. Nu zijn betrokkenheid bij de wereld alsmede de term actieve wereldburger vrij abstracte begrippen en wanneer weet je nu of jij wat hebt aan die training?

Indien jij nog wel wat handvatten kan gebruiken bij het schrijven of scherper stellen van je plan, het verduurzamen van je project of het zoeken naar funding dan kan een MyWorld training je daar vast verder in helpen. Zo ook hoe crowdsourcing kan bijdragen aan de uitvoering van jouw plan en of project en hoe je de social media (beter) kan inzetten.

Kortom; voor elk wat wils en naast de training en inhoudelijke informatie geeft het je ook de kans met mede projecteigenaren van gedachten te wisselen en die informatie brengt je vaak ook weer een stapje verder alsook de verbindingen en contacten die je dan opdoet.

Voor de start van de zomer staan o.a. de volgende trainingen nog op de agenda

28 juni MyVisualMedia in Eindhoven – In beeld brengen en hoe?

4 juli MyCapital in Amsterdam – fondsenwerving onder vermogensfondsen. Wellicht zie ik je daar?

En uiteraard gaat deze trainingskaravaan ook na de zomer weer verder en dan is ook MySocialVenture er weer met de handvatten om jouw project of onderneming duurzamer te ontwikkelen op diverse aspecten. Ik heb er zin in!

Fijne zomer en wellicht tot ziens.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *