Onze wereld – MYWorldTraining draagt graag bij

Vanaf juni 2013 zijn er door heel Nederland workshops en trainingen voor actieve wereldburgers.
Het trainingsprogramma bestaat uit 15 verschillende trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen en organisaties die zich bezighouden met opzetten en uitvoeren van projecten in internationale samenwerking. Projectplanning en contextanalyse, maar ook sociale media, story telling en crowdfunding komen voorbij.

Aan het einde van een training kun je de nieuwe kennis meteen in de praktijk brengen of kun je met nieuwe vaardigheden direct aan de slag voor jouw project of sociale onderneming.

De trainingen worden door ervaren trainers met internationale ervaring gegeven. De trainingen duren een dagdeel. De trainingen voor actieve wereldburgers lopen vanaf juni 2013 t/m december 2014. Voor vragen kunt u mailen met training@myworld.nl.

Op 21 juni aanstaande kun je in Amsterdam de volgende twee trainingen volgen;

MySocialVenture – Sociaal Ondernemerschap (Social Venture) is een andere manier van goed doen waarbij ondernemen, duurzaamheid, gelijkwaardigheid en zelfstandigheid centraal staan. In deze training wordt mede duidelijk hoe jouw partnerorganisatie nog actiever kan zorgen voor het voortbestaan van het project. Ook de samenwerking tussen jouw organisatie en jouw lokale partner krijgt een positieve boost.

MySources – Wat heb ik allemaal nodig voor de uitvoering van mijn plan/project? Wat kunnen crowdfunding en crowdsourcing daar aan bijdragen? Kom met uw project naar deze training/workshop en u krijgt concrete handvatten voor het inzetten van de juiste middelen om uw projectplan te realiseren, daarbij is er speciale aandacht voor crowdfunding en crowdsourcing

Uiteraard is dit slechts het begin, zie ik je daar?

Voor meer informatie over de trainingen van MyWorldTraining kun je altijd naar de MyWorld site; het platform voor de actieve wereldburger

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *