Schijn een lichtje …

De afgelopen tijd zijn er weer een aantal ondernemingen gestart en bij deze zet ik er graag een tweetal  in het zonnetje. Vrouwelijke ondernemers met een verhaal en een passie waar je helemaal warm van wordt;-)

Alles over een gezonde en bewuste lifestyle. Die website is echt een bezoekje waard; lekker energiek en goede informatie en tips. Tevens workshops, locaties, produkten e.d.

Liselotte en Willemijn hebben de overtuiging dat bewust, gezond en groen leven niet moeilijk of saai hoeft te zijn. BeBio.nl is aan de keukentafel ontstaan, omdat er in deze tijd zichtbaar sterke behoefte is aan een platform waarop alles te vinden is om een bewuste lifestyle inspirerend en gemakkelijk te maken. En die is er nu dus; BeBio !

CITYMOM.
Ben jij een (bijna) moeder, dan is dit de webplace to be”” ; dé website voor (bijna) moeders in de stad. Hier vind je alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken bij jou in de buurt.

Toen Bettina eind 2011 zwanger was, kwam ze in de voor haar nieuwe wereld van moeders (to be). Ze woonde al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in de buurt zaten of waar ze een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange internetzoektochten verder was ze nog steeds niet veel wijzer maar wel een idee rijker. Haar zwangerschap leverde een prachtige dochter op en was de geboorte van het idee voor CITYMOM.nl.”

Aangezien Evenaar & Partners al even geen nieuwsbrief heeft uitgebracht waarin deze ondernemers vaak iets vertellen doen we het even via de site. Na de zomer komt er wel weer een nieuwsbrief aan! Dus wil je die ontvangen, meld je dan nu aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *