Weconomy Werkplaats bij Village Trade Center – een aanrader!

Wij zijn de economie – jij bent jouw bedrijf – waardecreatie all over

Weconomy Werkplaats

De Weconomy Werkplaats is een platform, waarin er kennis en ervaring worden gebundeld om de principes van meervoudige waardecreatie en duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk. Elke maand een vraagstuk van een duurzame initiatiefnemer. Aan het eind van de dag krijgt de vraagsteller de uitkomsten mee of worden deze later verstrekt in een verslag aan de deelnemers en de initiatiefnemer.

Zelf ben ik nu twee maal aanwezig geweest bij een dergelijke Werkplaats. Als deelnemer en als faciliteerder; beiden net zo inspirerend. Tenminste voor mij 🙂 .
De wijze waarop we samen werken aan en kennis delen op een open en eerlijke manier geeft een bepaalde meerwaarde en deze is niet zo maar te beschrijven. En dan ook nog op zon inspirerende plek als het Veerhuis/Village Trade Center waar de gastvrijheid en de waarden van de “nieuwe economie” zo levendig zijn.

Een aanrader; voor jou als vraagsteller als ook als deelnemer. Lees meer over deze Weconomy Werkplaats op de site van Het Veerhuis. Of laat je inspireren door een van de verslagen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *