Bijna ….

De afgelopen maanden leek het wel heel erg stil en toch zitten we niet stil :-) . Verre van dat zelfs.

Achter de schermen werd er druk gewerkt aan de vernieuwde website met een frissere look & feel en een scherpere tekst. Tenminste, dat hopen we en jij kan daar nu jouw kijk op geven. We horen het graag!
Het zette me weer aan het denken. Wat wil je wel, wat doe je wel en wat doe je niet? Wat is jouw drijfveer, wat motiveert jou nou intrinsiek en hoe laat je dat op een dergelijk medium goed zien? Wat laat je groeien en waarom en wie ben je nu eigenlijk als ondernemer en hoe onderneem je nou relaxed? Kijk verder dan de geschetste kaders en kom tot nieuwe inzichten. Zovele vragen en zoveel antwoorden. Zo iets …
De reis is nog niet geheel gemaakt en al is er al wel het een en ander in concept klaar; de puntjes moeten nog scherper op de i. Toch is er een punt waarop je zegt; live gaan en de rest groeit along the way.
Zo komt er komende week nog een visuele verrassing voor op de homepage; daar wordt nu hard aan gewerkt.

Ook zetelt Evenaar & Partners sinds oktober op een lichtere, ruimere plek. Wel nog steeds op de vertrouwde locatie, zooo vlakbij het CS, enkel een (intern) deurtje verder.

Samenwerken 
versie 2

Ook is de cooperatie Selab gevormd waar Evenaar & Partners lid van is en waar Marguerite het programma Impact verder zal voortzetten. In de eerder geschreven blog  kan je lezen waarom deze samenwerking en wat deze nu al brengt. En vanuit de cooperatie zullen we elkaar nog meer kunnen versterken en naast dit programma nog meer sociaal ondernemende programma’s kunnen initieren, ontwikkelen en  verder laten groeien. Voor jou, als kenniscentrum, als sociaal ondernemer, als onderzoeker en als student. Bij de opstart van deze cooperatie hoort ook een nieuw logo en een nieuwe website dus ja, Selab en Selearninglab krijgen een compleet nieuw jasje ! De Selab website zal ook een dezer dagen het daglicht zien.

Je leest het; er is van alles in beweging. Houdt het in de gaten en wil je direct op de hoogte zijn wanneer dit alles zijn beslag krijgt, abonneer je dan op de nieuwsbrief .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *