2019 – het kan beginnen!

Na een lange wandeling richting 2019 die ik voornamelijk tijdloos en buiten heb doorgebracht is het dan nu zo ver: 2019 is begonnen.
En deze begon stormachtig, en dan heb ik het niet enkel over het weer.

Bij de start van mijn werk na de vrije periode bleek mijn website gehackt te zijn. Het bracht me even van me stuk aangezien ik de ontspannenheid die ik had opgebouwd wilde vasthouden. Had een mooie planning voor de opstart gemaakt en deze viel even in het water. In plaats van die taken diende ik me bezig te houden met data limieten en updates. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik me daar liever niet mee bezig houd. Dat laat ik liever over aan de professionals die daar verstand van hebben.
Voor mij is het voldoende dat het werkt en als het dan even niet werkt, dan voel ik me vrij machteloos. Toch leer ik steeds beter te vertrouwen op de hulp die er is en alle lof voor mijn provider die het vrij snel heeft opgelost. Dien ik zelf nog wel wat handelingen te doen, echter het directe “gevaar ” is afgewend.

quote-218En zo ren ik 2019 binnen terwijl ik nog wilde wandelen. Ook omdat er best een druk en vol jaar voor de boeg ligt. De agenda is al vrij gevuld en vult zich met de dag. Dat is ook een luxe en aan de ene kant vind ik het weer spannend en dat is meer een gezonde spanning. Zo een die je scherp houdt en toch ook een gevoel van vertrouwen geeft.

Het leertraject Impact,  tesamen met het Impactnetwerk in Belgie. Dit jaar voor het eerst en hopelijk niet voor het laatst. Ook gaan we die aanpak opschalen naar Nederland en begin februari ontvouwen zich daar samen met mijn partners van Programma Impact de eerste concrete plannen voor. We houden je op de hoogte.

Dan zijn er nog twee meet trajecten, gericht op de kwetsbare doelgroepen van migranten en nieuwkomers. Allebei anders van aard en achtergrond met als rode draad die impact te willen maken op een gedegen wijze, die bijdraagt aan een inclusieve, veilige samenleving. Fijn om mee samen te werken en ook daar kijk ik naar uit.

En dan mijn coachees. Wat heb ik afgelopen jaar weer genoten van hun ontwikkelingen op ondernemersgebied. Drie daarvan hun traject loopt door in 2019. Houd ervan om met hen te sparren en al ervarende leren we samen.

Dat is even het begin van 2019 in een notendop.
Een ding is zeker en dat is dat ik zin heb in dit aankomende jaar. De tekenen laten zien dat het (opnieuw) een bijzonder jaar wordt. Ook besef ik dat ik richting de 15 jaar ondernemerschap ga. Einde van dit jaar is die mijlpaal bereikt.

Wens jullie allen een bijzonder mooi jaar, waar je het verschil kan maken wat je wil. En natuurlijk hoop ik dat samen met jullie te doen, want samenwerking is ook weer de sleutel dit jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *