De fijnste wensen

In deze decembermaand is het fijn om de mooiste wensen te geven aan de mensen die je dierbaar zijn en ook om deze te ontvangen. Om welke relatie het ook gaat, het geeft een beetje licht in deze donkere dagen.

Wat ook licht geeft zijn de kijkjes die ik deze week kreeg over 2014 van deze en gene. Een wens, een voorspelling, een gedachte… Die wilde ik even met jullie delen omdat ze zo de hoop weergeven en het gevoel uitspreken wat 2014 voor een jaar kan zijn, als je er zelf ook aan (mee) werkt.

De ene was in de vorm van een kaart, genaamd een Open oog in 2014. Het beeld spreekt voor zich; ik voelde me in ieder geval aangesproken.

De andere die me zeer gelukkig stemde over het jaar wat er komen gaat kwam van Jan Willem van de Wetering, die vanuit zijn expertiseveld van het Enneagram het jaar bekeek. Het Enneajaar 2014 stemt me verheugd over wat er komen gaat en is op vele vlakken herkenbaar.
De energie van 2014 wordt als positief benoemd, vernieuwend en verfijnd.  Naast de Hosannah geeft hij ook de valkuilen weer en hoe we daar een eigen verantwoordelijkheid voor en in hebben.
“Geniet van wat je doet, durf plezier te maken en durf van gebaande paden af te gaan. Handen uit de mouwen en met heel veel plezier de schouders eronder zetten. Dan wordt 2014 een super mooi en succesvol jaar! Dat wat gezaaid is, kan tot bloei gebracht worden.”, schrijft hij.

Dat zijn duidelijke boodschappen. Wil jij weten hoe 2014 verder beschreven wordt vanuit het Enneagram, lees dan verder 

Rest mij niets meer dan jullie hele fijne feestdagen te wensen. Doen wat je het liefst doet hoeft niet te wachten tot volgend jaar, dus vul jouw feestdagen naar behoefte in. En mocht er iets niet volledig naar plan gaan, dan is dat wellicht de bedoeling:-)

En vier de overgang van het oude naar het nieuwe op jouw manier! Tot in 2014

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *