Social Impact telt!

Gedurende de komende weken gaat het team van project Impact meer de weg op om bekend te maken wat we nu eigenlijk al die tijd aan het doen zijn.
Over het waarom, wat en hoe van social impact raken wij immers niet uitgepraat. Hoe krijgen we de uitwisseling die nodig is om kennis te delen en de importantie van het meten van social impact aan de orde te stellen. Wij kunnen dit niet alleen en we hebben jullie nodig om vanuit jullie expertise en werkterrein te toetsen of het op deze wijze kan en nuttig is!

Wil jij hier meer over weten, dan kun je ons op verschillende bijeenkomsten ontmoeten om meer inzicht te krijgen in dit onderwerp.

Op 27 januari zijn wij aanwezig bij de landelijke meeting van social powerhouse.

Op 14 februari organiseren wij een  Groeps- en speeddate met Impact
(van 9.00-13.00)

Deze meeting geeft alle kans om meer te weten te komen over waarom, wat en hoe van social impact meting. Daarnaast is er de kans om een one-on-one speeddate te hebben over jouw vragen voor jouw organisatie op het gebied van social impact. We hopen je te ontmoeten op deze inspiratievolle bijeenkomst. Voor alle deelnemers hebben we ook nog een mooi cadeautje!
Deelname is €25,- excl. BTW
Aanmelden kan hier!
Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een bevestiging en het programma opgestuurd.

Op 15 april en 22 mei volgt de intensievere training  De Waarde van Social Impact –De praktische toepassing van  Impactmeting.

Het wordt steeds belangrijker dat ondernemingen met een maatschappelijke relevantie aantonen wat de impact van hun organisatie of van hun project(en) is. Immers, als u kunt laten zien wat u met uw maatschappelijk relevante onderneming bereikt, kunt u duidelijk maken waarom het belangrijk is dat u als onderneming bestaat; het is uw raison d’être.

Maar hoe meet u deze impact ? Waarom wilt u het meten en wat kunt u ermee bereiken? Hoe verankert u de uitkomsten in uw organisatie en  hoe communiceert u deze waarde richting uw stakeholders? Hoe helpt deze meting u om uw organisatie nog gerichter en efficienter  te sturen op de beoogde impact en is eventuele bijsturing noodzakelijk?

In deze eendaagse training gaan we dieper  in op deze vragen en op de praktische toepassing  van de Impactmeting per sector in de nederlandse context.  We creëren inzicht in de te nemen stappen, het proces en welke combinatie van methodes u het beste kunt gebruiken voor uw onderneming of project. Naast het opdoen van kennis over de bruikbare methodes, gaat u er zelf ook actief mee aan de slag!

Resultaat

  • Informatie over het meetproces en de bruikbare methodes per sector
  • Praktische tips en handvatten om met Impactmeting aan de slag te gaan
  • Globaal stappenplan om aan te geven wat voor de Impactmeting nodig is

Doelgroep
Maatschappelijke organisaties, non-profit-organisaties of sociale ondernemingen 

Aanmelden voor de training De Waarde van Social Impact kan hier!
Duur 1 dag
Data 30 januari 201415 april 201422 mei 2014Voor incompany trajecten neem contact met ons op.
Kosten 285,-
Extra Tarieven zijn inclusief BTW, incl lunch. Locatie volgt

 

Wij hopen je bij een van deze gelegenheden te zien. Mocht dat niet lukken en je wil meer informatie , neem dan contact met ons op

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *