Gastblog estafette- Eelste trapt de serie af. Who’s next ?!

Opnieuw worden er weer gastblogs geschreven en geniet ik van de verhalen die gedeeld worden. Persoonlijk en zakelijk; vaak een kijkje in de ziel van de ondernemer. Herkenbaar ook vaak voor velen van ons.

Eelste trapt de aankomende serie af met Het ideeënmens en gunt ons daarmee een kijkje in haar wereld van onmogelijkheden, die toch ook weer mogelijk zijn. Ook hier zie ik weer herkenbaarheden als ook het volgen van dromen en dat het soms wellicht wel wat moeitelozer zou mogen. Tenminste zo vertaal ik het voor mezelf :-).
Het mooie is dat iedereen in de gastblogs weer iets anders oppakt , ieder vanuit zijn of haar eigen referentiekader. Dat doet dus het delen van verhalen onder andere met ons. Mooi gegeven.

Wat betreft de estafette, is deze vorm gegeven door aan de betreffende gastblogger te vragen waar die graag over zou willen lezen? En zo reikt elke gastblogger de volgende een “thema”aan. Dan kun je nog alle kanten op, al heb je wel een richtlijn. Je kunt het echter wel zo insteken, zoals je zelf wilt.
Eelste gaf aan wel wat te willen lezen over  ‘onderscheidend profileren’, oftewel, zoals ze zelf zegt:
Hoe zet jij, (zijnde de  gastblogger) jezelf in de markt, hoe zorg jij ervoor dat je tussen alle anderen opvalt, dat jouw klant jou vindt?

Ik ben benieuwd wie zich daardoor aangesproken voelt daar een blog over te schrijven. Mocht jij dat zijn, stuur me dan een mailtje en stuur ik je alle informatie toe. Ik kan niet wachten!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *