Echt even dicht!

Grappig hoe het voorwoord in mijn nieuwsbrief kennelijk de veronderstelling wekte dat ik helemaal geen vakantie ging nemen. Deze weken draaide ik inderdaad een zomers tempo met genoeg te doen en op de wijze zoals beschreven in de column. Las hem regelmatig terug en werd er zo vrolijk van dat ik me er inderdaad ook aardig aan hield.

Afspraken met samenwerkende partners op prachtige zomerse plekken, uitwerken van plannen het liefst buiten, onder die boom en ook nog wat afspraken met nieuwe ondernemers. En zo schreed de tijd voort en echt helemaal rustig is het nog niet geweest.

Op de agenda stond echter ook al dat vanaf aanstaande vrijdag  de “tent”echt even helemaal dicht gaat.
Dus vanaf vrijdag 25 juli tot en met vrijdag 8 augustus lees ik geen mail en maak ik geen zakelijke afspraken. Neemt niet weg dat er wellicht wel wat gedacht wordt als de inspiratie daar is. Do what I love, love what I do is geen hol klinkend cliche, wel een way of life, besef ik steeds meer!

Verder kan ik de sleutel van mijn kantoor makkelijk omdraaien, de pc dicht gooien en me twee weken lang storten op alles wat ik wil. Rust wanneer nodig, de onrust als bruisende bubbels in de champagne van het leven. Stilte wanneer alles even is gezegd, lawaai wanneer ik het opzoek en zo is het ook met gezelschap en het alleen willen zijn. Een combinatie van dynamiek en sferen.

Verder ga ik verhuizen naar wat voor mij nu al als een fijne plek voelt terwijl ik er nog niet eens zit.  Het is fijn om de tijd te hebben om daar te landen voordat ik weer volop aan het werk ga. Ik kan me erop verheugen al klinkt dat wat vreemd als we het over verhuizen hebben:-).

Dus tot na 8 augustus en sommige van jullie kom ik vast ook nog wel tegen op een aangenaam etentje en of feestje. Ik kijk ernaar uit!

Have a great summer!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *