Practice what you preach

Terug na een korte zomerse break ligt er voldoende om weer te hervatten ofwel nieuwe zaken die aandacht verdienen. De mailbox liep nog niet over en alles is redelijk te overzien.

Voel wel de behoefte om een planning te gaan maken voordat iedereen weer terug is van vakantie en bemerk dat het normale werktempo voor een groot aantal begin september weer hervat wordt.
De tijd nu vul ik gemakkelijk met het voorbereiden van trainingen en workshops op het gebied van Sociaal Ondernemerschap en Impactmeting. Project Impact heeft een nieuwe impuls nodig en zal die krijgen ook :-). Meer daarover volgt binnenkort, hier en op de Project Impact site.

Verder een selecte keuze van samenwerkingsverbanden waarbij de criteria voor mij steeds duidelijker worden. Het is fijn om samen te werken en daarbij elkaars talenten, kennis en vaardigheden optimaal te gebruiken op een wijze die ook zorgt voor het nodige plezier. Relaxte communicatie, op elkaar kunnen rekenen en gaan voor een zelfde doel op een wijze die voor een ieder wellicht ook nieuwe inzichten oplevert. Uitwisselen op een manier waardoor we groeien en bloeien :-). Samen een weg opgaan waarbij we genieten van de reis, het eindresultaat niet uit het oog verliezen en soms een zijpaadje kunnen inslaan. Helder en duidelijkheid en elkaar daarbij in onze waarde laten en transparant zijn in ons denken en doen. Zo iets.

Wat betekent dat in deze maand nu concreet aan acties? Uitwisselen met partners over een eventuele samenwerking, de puntjes op de i zetten van de projecten en duidelijker krijgen wat de doelen zijn en deze helder kunnen communiceren.

Daarnaast bemerk ik wat ruimte voor (nieuwe) ondernemers voor coaching en dat ik daar ook veel zin in heb. De balans tussen passie en poen; voor mijzelf altijd een wezenlijk aandachtspunt en ook eentje waar ik jou, als ondernemer, prima bij kan ondersteunen. Dus kom langs of neem contact met me op als je ergens tegenaan loopt, hetzij op strategisch, tactisch of operationeel gebied. Sparren met een (business) coach kan helpen en iedereen is toch zeker een goed advies waard, zeker als je iets doet waar je hart in ligt. Dat persoonlijke in samenhang met het zakelijke is waar de kracht ligt.

Dus wellicht wissel ik met je uit in een persoonlijk gesprek of kom ik je tegen op een van de workshops en of trainingen. Ik kijk ernaar uit!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *