Even naar ….

Het was leuk bedacht, zon zomers tempo draaien. Een beetje genieten van het zonnetje wanneer deze er was, een lang weekendje weg en zo nu en dan op kantoor de nodige dingen doen en hergroeperen.

Toch werkte het niet echt goed. De omgeving wist niet waar ze aan toe was, beloofde meer dan waar gemaakt kon worden en van echt uitchecken kwam het nietMerkte dat de behoefte er wel was; gebrek aan concentratie, energie en het hoofd werkte niet zoals anders.
Genoot van de uitstapjes en de tijd doorbrengen met de dierbaren om me heen. Op en in het water, strand of in het zonnetje. Lekker veel aan de picknick, leuke voorstellingen buiten gezien en weer eens rustig bijgetankt op diverse aspecten. Heerlijk, alleen nog net niet ontspannen genoeg.
De uurtjes op kantoor hakten erin en er was altijd nog wel iets wat moest gebeuren,  telefoontjes die gepleegd moesten worden of emails die wachten op antwoord. Was gewoon nog teveel aanwezig.

Langzamerhand komt iedereen terug van die heerlijke vakantie en wil weer volop aan de slag. Hier voelt dat nog niet zo en dan moet je gewoon een besluit nemen om de “tent”  even helemaal dicht te gooien. Echt even uitchecken en niet eens in de buurt zijn 😉

Van 20 tot en met 26 augustus is dat dan ook even zo. Er is niemand aanwezig, de mail blijft liggen en ben geheel “incommunicado”.

Aansluitend wordt er anderhalve dag elders opgeladen met een brainstorm sessie waarbij de kaders voor de tweede helft van het jaar en verder worden geschetst.
Vanaf dinsdag 29 augustus is “alles” weer in bedrijf en is de zin, concentratie, het plezier en ook die energie weer helemaal terug.

Voor nu nog een paar fijne zomerse weken gewenst !

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *