Gastbloggers gevraagd

Eind 2011 plaatste de eerste gastblogger haar blog op Evenaar& Partners. En wat zo voortvarend begon, was daar vorig jaar opeens de stilte.

Het is op de achtergrond geraakt en dit jaar blazen we deze mooie traditie nieuw leven in. Elke maand een thema en ik herinner me nog hoe ik ervan genoot als iemand dan aanbood om iets te schrijven.
De mooiste verhalen  en zo leerde ik en ook jullie die ondernemers beter kennen. Van flow in het leven van een ondernemer ,  de kwetsbaarheid bij het schrijven van een boek en hoe de zachte kracht van massage je doet ontspannen. Stuk voor stuk kleine kijkjes in de ziel van die ondernemers.

Voor de eerstkomende is er geen thema en ben ik benieuwd wie of wat zich aandient om deze plek als gastblogger te vullen. Vanuit dat startpunt zullen we een vorm van estafette starten en hoop ik dat het vuur blijft branden en we zeker elke maand een nieuwe gastblogger hebben.

Wie is die eerste gastblogger van dit jaar? Wie bijt de spits af met iets wat hem of haar bezig houdt, wat die graag wil delen?

Ik hoor het graag. Mail me en we bespreken de details. Ik kijk er nu al naar uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *