Input gevraagd voor de Proefsessie in April

Uit de behoefte die ik proefde bij mede (sociaal) ondernemers (en mezelf)  om samen op te trekken en elkaar echt te ontmoeten organiseer ik dit jaar een viertal Proefsessies. Het is een experiment en we proeven ook letterlijk iets tijdens de bijeenkomst, vandaar de naam.  Met elkaar ons verdiepen in een bepaald thema wat ons bezig houdt en  ook verbindt. Luisteren naar elkaars visie, kennis en ervaringen op dat gebied. Hierdoor krijgen we nieuwe informatie en inzichten, doen inspiratie op en we kunnen ,indien gewenst, onze eigen ideeen bijstellen en nieuwe kansen zien.

Er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar te sparren, te discussiëren en de dialoog aan te gaan over het gekozen thema. Zo laven we ons met allerlei inzichten. Hoe de sessie begeleid wordt, wordt bepaald door de opstelling en de waarden die gekozen zijn. In een informele setting, met een beetje inspanning, en ook zeker de nodige ontspanning. Het heeft niet voor niets een proefsessie; we proeven ook van een drankje en hapje :-).

Nu sparren we graag over een thema wat jou bezig houdt of een vraag die je zou willen stellen aan mede (sociaal) ondernemers. Jij kan dus aangeven welk thema centraal staat tijdens de Proefsessie op 6 april aanstaande.  Mail jouw thema of vraag naar Marguerite .

De Proefsessie vindt plaats op 6 april van 18.30 – 21.30 op een inspirerende locatie die past bij de sessie. Wordt nog bekend, wel in Amsterdam op een centraal bereikbare locatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *