1procentclub-logo

Jaarlijkse 24 UUR ACTIE van 1%CLUB komt eraan !

24 UUR ACTIE. 24 ACTIES.
Op donderdag 15 en vrijdag 16 december vindt de jaarlijkse 24 UUR ACTIE van 1%CLUB weer plaats. Het doel: met 24 actiegroepen maar liefst 24 projecten afronden in slechts 24 uur.

HOE WERKT HET?
Er worden 24 ludieke acties georganiseerd, onder meer in Nederland, Kenia en Kameroen. Elk actieteam kiest een ontwikkelingsproject waar zij zich 24 uur voor gaan inzetten. Jij kunt meedoen door naar de website te gaan: kies een actie die je aanspreekt, doe eraan mee en steun zo één van de 24 projecten. Je kunt uiteraard ook een project steunen zonder aan de actie mee te doen…

Wat kun je zoal verwachten? Studenten verkopen pick-up lines in de kroegen in Leiden, voetballers in Amsterdam doneren voor iedere gemiste kans aan een project. Je kunt 24 uur Wordfeud spelen voor een schoolplein in Rwanda. Er vindt een Riksja race in Amsterdam plaats, voor een project in India en ICT-ers uit Somalië testen je website om hun computerlokaal te bekostigen. En schoolkinderen in Nederland ontwerpen samen met leeftijdsgenootjes in Kenia een social media campagne.

WAT, WAAR, WANNEER?
De 24 UUR ACTIE start op donderdag 15 december om 15.00 uur en eindigt op vrijdag 16 december om 15.00 uur. Gedurende 24 uur wordt de AmLab (’s Gravenhekje 1A) in Amsterdam omgedoopt tot een heus actiecentrum én studio. Wij nodigen je uit om langs te komen en mee te doen: door mee te doen aan één van de 24 verschillende acties steun je een concreet project in een ontwikkelingsland.

Lees wat er meer nog te doen is op de site

Wat is nu een mooiere manier om het jaar af te sluiten dan met ondersteuning aan een van de mooie projecten via de 1%CLUB.  Voorgaande jaren nam ook Evenaar & Partners met veel plezier als actieteam deel aan deze jaarlijkse 24 uursactie. Dit jaar kijken en leven we mee vanaf een afstandje…

We wensen iedereen veel plezier en succes en dat gaat ook dit jaar vast en zeker weer lukken !

 


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *