Kerst met een verhaal; een kerstpakket met impact!

Veel sociale ondernemingen hebben speciale kerstpakketten die duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn. Kies dit jaar eens voor een kerstpakket met impact!
Het nieuwe (r) echt pakket van Kromkommer. Een kerstpakket vol producten die voedselverspilling tegengaan of bijdragen aan een betere en eerlijkere keten. Stuk voor stuk vertellen ze een uniek verhaal en maken ze de wereld een beetje mooier. Niet alleen heel tof om te krijgen maar vooral leuk om te geven. Maak dus deze kerst met ons van krom het nieuwe recht!

GreenGiftBox is een eigentijds, online cadeauconcept en staat voor duurzame cadeaus met een verhaal. Geef uw medewerkers dit jaar een kerstcadeau dat duurzaam en trendy is.

De Youbedo boekenbon. De YouBeDo boekenbon: het is dé boekenbon voor een betere wereld. De ontvanger van de boekenbon krijgt de mogelijkheid om zelf een boek te kiezen uit meer dan 3 miljoen titels en daarnaast 10% van het aankoopbedrag te doneren aan een goed doel. 

Het kerstpakket Uit Je Eigen Stad zit vol met producten uit de regio waarvan stuk voor stuk gesmuld zal worden!

De kerstpakketten van Schenk eens wat anders! zijn met zorg samengesteld. U kunt kiezen uit zes verschillende pakketten, met een goede mix tussen food- en non-food producten, die naar wens kunnen worden samen gesteld binnen uw budget.

En mocht je daar niet kunnen slagen, denk dan aan al die lokale ondernemers die ook zeker duurzaam en verantwoorde produkten verkopen in jouw buurt.

Dan wordt het vast een fijne kerst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *