Mooi nieuws!

Om een goede regelmaat in het versturen van nieuwsbrieven te houden is best moeilijk ervaar ik. Wat is fijn en leuk nieuws, wat vinden mensen boeiend om te lezen en wat wil ik graag delen. En liggen deze twee doelen wel op eenzelfde lijn?

Vandaar ook dat de eerste nieuwsbrief van 2015 nu (pas)  het levenslicht ziet. De eerste maanden werden opgeslokt door het zetten van de paaltjes, mooie bijeenkomsten en een nieuwe stap in samenwerkingsverband.

Een boeiende tijd en dien altijd keuzes te maken wat te melden op zon moment. Ik word hier ook scherp op gezet door de mensen om me heen. Adviezen als liever geen reclameblaadje , terwijl ik zo graag andere ondernemers in het zonnetje zet. Durf jouw eigen mening te geven en beeld over iets, terwijl ik juist niet teveel ïk”in zon nieuwsbrief zie. Verbind het meer met jouw manier van ondernemen en ook als marketing instrument voor jouw eigen onderneming. Dus daarin de balans zoeken en vinden is nog best een dingetje.

Maar goed, hij is er weer. De eerste van de reeks die dit jaar komt. Wil jij deze ook ontvangen in jouw mailbox, meld je dan nu aan en ik beloof je dat je niet teveel en ook niet te weinig krijgt toegestuurd :-). En geef me feedback over wat je ontvangt. Ik hoor het graag!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *