Ontdek de WOW in RAUW – Lezing in Oudendijk

Vanmorgen ontvingen we van Isolde Jans een mailtje over de WOW in RAUW. Intrigerend en inspirerend en daarom ook hier aandacht voor dit mooie initiatief.
Voor die mensen die geïnteresseerd zijn of misschien wel iemand kennen die die iets meer wil horen over RAW FOOD en hoe dat werkt, wat het je brengt en hoe lekker het is.

Zoals Isolde Jans het zelf zegt ” Mensen die mij kennen weten dat ik een passie heb voor heel erg lekker eten en me door het leven laat leiden naar manieren van eten die ervoor zorgen dat ik me steeds lichter, levendiger, stralender en vreugdevoller voel.
Altijd op zoek naar een win win situatie flirt ik met het leven. “Let food be thy medicine and medicine be thy food” zei Hippocrates al. “Daar ga ik voor, maar dan moet het wel lekker zijn” zei ik. Een nieuwe reis, een nieuwe wereld te ontdekken voor de eeuwige avonturier in mij.  Het is het avontuur dat Raw Food heet en ik neem graag mensen mee die er meer over willen weten. Zodat je zelf kunt ontdekken wat Raw Food voor en met jou doet. Geef jezelf een kans. Niets moet en alles mag!

Wil jij hier meer over horen , dan kan dat op een gratis lezing aanstaande donderdag 1 december van 20.00 -21.30 in Oudendijk. Dorpsweg 5 | 1631 DE

Of lees hier meer over de WOW in RAUW

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *