Talentmakelaar gezocht voor Stichting Wijsneus

 

Stichting Wijsneus organiseert brede talentontwikkeling voor kinderen op basisscholen en naschoolse opvang. Daarvoor werken we samen met allerlei organisaties op het gebied van kunst- en cultuureducatie en sport. Daarnaast hebben we zelf een uitgebreid bestand van vakkundige docenten. Stichting Wijsneus is sinds 5 jaar actief in stadsdeel Amsterdam-Noord en -Zuid. Wegens uitbreiding van taken in Amsterdam-Noord zijn we op zoek naar een talentmakelaar voor de wijk Breedveld (20 uur) en Nieuwendam-Noord (24 uur).
We zoeken iemand die zich thuis voelt in een groeiende en dynamische organisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt ook van je verwacht dat je zelf mede de organisatie vormgeeft.

Wat bieden we
De functie van talentmakelaar bij Stichting Wijsneus is veelzijdig en uitdagend. Vanaf 2012 gaan we in stadsdeel Noord wijkgericht werken. Als talentmakelaar ben je verantwoordelijk voor het aanbod brede talentontwikkeling in je wijk. Samen met de scholen in de wijk maak je, binnen de mogelijkheden van het wijkbudget, een uitgebalanceerd wijkplan voor zowel schoolgericht (kennismakings)aanbod als buurtaanbod. Samen met partners in de wijk zorg je ervoor dat dit plan ingevuld en uitgevoerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het wijkbudget. Op schoolniveau ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de naschoolse cursussen: samenstelling van het aanbod, werving, roosters, betaling, etc.

Wat vragen we

–          enthousiaste, initiatiefrijke en klantgerichte instelling,
–          HBO werk- en denkniveau,
–          relevante werkervaring met talentontw./cultuureducatie en
primair onderwijs,
–  organisatietalent,
–  zelfstandig en goed samenwerkend in een team,
–          pragmatisch en flexibel,
–          liefst woonachtig in Amsterdam.

Salarisindicatie: tussen € 2.164 en € 2.781 bruto bij 36 uur.

Meer informatie: Liesbeth Barwegen, liesbeth@wijsneus.info, 06-30200518, www.stichtingwijsneus.nl.

Stuur je motivatiebrief en CV naar liesbeth@wijsneus.info voor 19 december.
Op donderdag 22 december zijn sollicitatiegesprekken gepland.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *