Serious Social Value: save the date!

Sociaal ondernemers en andere sociale vernieuwers vormen het weefsel in de samenleving. Doordat zij creatieve, werkbare oplossingen bedenken voor maatschappelijke vraagstukken en hiermee sociale waarde creëren. Benieuwd hoe je jouw sociale waarde kan vergroten?

Op 4 februari 2015 organiseert het Social Powerhouse een symposium waarin deze sociale waarde worden erkend en versnelt!

Over deze kanteling naar een nieuwe en inclusief systeem met meervoudige waardecreaties gaat het event op 4 februari 2015, waarin je op verschillende manieren wordt geprikkeld om na te denken over de sociale waarde die jíj bijdraagt aan de samenleving en waarin je vanuit  jouw waarden je verbindt, inzet, ruilt en co creëert.   met andere mensen..

Een event waarop we op een eigentijdse ‘3.0’ wijze met elkaar tot nieuwe inzichten komen… met inspiratie van sociaal vernieuwers … met dialoogtafels voor inhoudelijke diepgang… met workshops over wat er al allemaal kan en is. En met een learning lab waarin we met elkaar gaan co-creëren naar iets nieuws….

In de blog Social Value Serious Value. Toch? lees je waarom je hier echt bij wil zijn.

Ook het team van Project Impact is erbij en hopen jou daar te zien. Deze uitnodiging geldt ook voor gemeenten en andere organisaties natuurlijk.

Nieuwsgierig geworden en de volgende stap meemaken? Meld je hier aan.

De vroegboekprijs is geldig tot 24 december en is € 80,- excl. btw.
Na 24 december wordt de prijs € 120,- excl btw.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *