2015 is net een week oud

Bij deze spreek ik eerst de dank uit voor een heerlijke welverdiende eindejaarsbreak. Beetje terugkijken op 2014, wat drinken en eten en vooral een mooie tijd doorgebracht met fijne mensen met voldoende tijd voor verdiepende uitwisselingen als ook een feestje vieren. Warm en betrokken. Ook heb ik voldoende tijd genomen voor mezelf zodat ik rustig 2015 kan binnenwandelen en ik heb er zin in. Samen met jullie maak ik er graag een mooi jaar van!

En zoals dat gaat in een nieuw jaar wisselen we uit over welke en of je nog goede voornemens hebt voor dit jaar. Afgelopen jaar was een goede `òpmars`voor dit jaar,  en naast dat ik nooit aan voornemens doe, heb ik voor 2015 geen andere verwachtingen dan laten komen wat komt en zijn wat er is. Uiteraard heb ik wel wat concrete doelen geformuleerd en wat daarvoor nodig is of wat ik dien te doen. Toch heb ik een bepaald vertrouwen dat dit jaar zal zijn als het moet zijn, hoe dat ook zal zijn, zonder het predikaat beter of slechter.

Dat klinkt afwachtend, toch is het wel een actieve intentie. Het is een besef dat ik me niet meer onnodig wil laten opjagen en ontspannen wil werken aan die doelen die ik me wel degelijk  heb gesteld. En daar ben ik deze eerste week van het jaar flink mee bezig in de vorm van keuzes maken en de basis leggen voor het komende jaar.

Dat uit zich in een òpgeruimd`kantoor, bijwerken van mail en correspondentie,  bestaande en nieuwe klanten verwelkomen en inplannen, studeren op de materie van de cursus  die ik vorig jaar ben begonnen en de samenwerkingsverbanden onder de loep leggen. Zo maar wat dingetjes die concreet vorm zullen krijgen deze maand.

En zo blijft mijn lijf en geest ontspannen genoeg om die nieuwe plannen te ontwikkelen en de bestaande te consolideren, met voldoende focus, concentratie en inspiratie.

En dat is nog maar de eerste week 🙂 Wordt vervolgd…..

 

 

 

 

 

 

We  are thankful for the opportunity to look back and appreciate the past year and to share our intentions for the upcoming year with you, our readers. We look forward to entering 2015 with you all!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *