Sociale waarde is serieuze waarde!

Tijdens het symposium ‘Serious Social Value’  op 4 februari aanstaande staat de sociale waarde die sociaal vernieuwers creëren en de overgang naar een nieuw economisch systeem, waarin sociale waarde een volwaardige positie inneemt, centraal.

Een dag vol inspirerende verhalen, dialogen en workshops waarbij co-creëren en het samen doen de boventoon voert.  Zo worden er onder andere workshops aangeboden over de sociale dimensie van geld, een onvoorwaardelijk basisinkomen, impact meting, community building, social storytelling en de sociaal ondernemer als onderzoeker.

Met het Symposium wil organisator Social Powerhouse  “Sociale waarde is serieuze waarde” in de hoofden en harten laten landen. Samen de transitie naar een nieuw systeem versnellen (al is het maar die eerste stap…) en sociaal ondernemers verbinden. Ontmoet en vind gelijkgestemdheid op weg naar een inclusief nieuw systeem, stimuleer bestaande initiatieven en laat nieuwe ontstaan.
Met de koninklijke belangstelling van HM Koningin Máxima  wordt tevens het werk dat sociaal ondernemers verrichten bekroond.

Kortom, het wordt een dynamische dag waarop sociale pioniers, initiatiefnemers, gemeenten, fondsen, banken en verzekeraars worden meegenomen naar gedachtevorming, dialoog, kennisuitwisseling en social lab sessies en zo de volgende stap zetten naar een inclusieve samenleving en nieuwe economie, waarin sociale waarde volwaardig meetelt (naast economische en ecologische waarden).

Wil jij hierbij zijn, meld je dan nu aan !

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *