Wat doe jij om een verschil te maken?

Linda Tops-Miete was gevraagd als gasthoofdredacteur voor rubriek Vrouw Nieuws op Nieuws.nl gedurende de maand november 2019 met als thema : Bijdragen aan een betere wereld. Wat doe jij om een verschil te maken?’.

Verhalen van inspirerende vrouwen over hoe zij het verschil maken en waarom.

Zo verhaalt Elwira Stuur waarom liefde vegan is en vertelt Michaëla Wierdsma hoe je met de levensstijl Lekker Leuk Duurzaam als persoon je impact kan vergroten op de maatschappij en tegelijkertijd je persoonlijke voetafdruk op de aarde verkleinen. Kom uit die klimaatkast!

En is Sandra Boersema haar wereldbeeld een stuk positiever geworden sinds ze voor DPPR Magazine schrijft. Dat is een nieuw magazine vol inspirerende verhalen van mensen die elk op hun eigen manier een verschil maken.

En ook ik mocht plaats nemen tussen al die Verschilmakers, met als intro zijnde” Impact specialist van het eerste uur”. Ik bloos direct en geef aan dat ik de Impactmakers in het veld graag een duwtje in de rug geef.
Impact maken we immers samen!

Mooi om te zien waar die drijfveren van een ieder vandaan komen en hoe simpel het soms is. Verschil maken zit soms in de kleinste dingen, die vaak een groot verschil maken!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *