Inspiratiedag MET IMPACT – Ervaren, leren, doen door en voor “sociaal investeerders”

Als ‘sociaal investeerder’ /ondersteuner wil je met je kennis en netwerk een positieve impact in de samenleving. Je ondersteunt organisaties of projecten die dit mogelijk maken. Je bent een koepel, branchevereniging, financier of ondersteuner, die met energie, tijd, geld of kennis maatschappelijke projecten wil vooruit helpen.

+++ Wat is de impact van je werk?
+++ Hoe kan je als sociaal investeerder impactgericht werken en evalueren?
+++ Hoe kan je sociale organisaties optimaal steunen en zo zelf meer impact hebben?

De Sociale InnovatieFabriek zocht naar antwoorden in een grootschalig actie-onderzoek. Tien sociaal investeerders en een groep consultants, waarvan wij er een waren,  investeerden (pun intented :-)) tijd en expertise om hun impact na te gaan en mee te denken over de praktijkkaders die daarvoor nodig zijn.

Hun en onze  ervaringen en inzichten willen we met je delen, om een beweging van sociaal investeerders ‘met impact’ te laten groeien. Mensen die, net als jij, een passie hebben voor positieve verandering. Die hun middelen en energie bewust inzetten. Investeren met impact wil zeggen dat je in dialoog gaat met de organisaties en projecten, realistische evaluaties maakt, communiceert met impact en je werk kan bijsturen. Hoe je dat doet? Dat leer je op de Inspiratiedag met impact.

Op de Inspiratiedag MET IMPACT – 28 januari 2020 – Belgie delen we inzichten, praktijkverhalen en hands-on praktijkkaders.  Medio februari volgt er een inspiratiedag in Nederland.

Wil je meer weten of jezelf van een plekje verzekeren op een van de twee dagen, mail ons en we sturen je meer details.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *